Általános információk > USA információk > Utazás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Általános információk > USA információk > 27 weboldal. Kategória leírása: USA, az Amerikai Egyesült Államok általános információi.
Szponzorált linkek
USA travel irány Amerika
http://www.usatravel.hu/

Az USA a világ vezető hatalma, minden tekintetben, legyen szó a gazdaságról, űrtechnológiáról vagy a hadászatról, sokunk álma is egyben hogy egyszer, esetleg többször eljusson ebbe a kontinensnyi országba.

USA travel irány Amerika
Detroit, Michigan
http://www.detroit.hu/

Általános információk Michiganről, Detroitról, Michigan egyéb nagyobb városairól, képekkel, térképpel utazóknak.

Detroit, Michigan
Las Vegas
http://www.las-vegas.hu/

Nevada állam nagyrésze sivatagos, félsivatagos terület, kopár sziklákkal és hegyláncokkal. Két nagyobb sivatagi területet különböztetünk meg, a délen fekvő Amargosa Desert-et, és északnyugaton a Black Rock és Owyhee Desert-et. Középen a magasabb hegyvidéki területeket kisebb erdőségek borítják, ezek a Humboldt National Forest, és a Toiyabe National Forest.

Las Vegas
Chicago Info
http://www.chicago.hu/

A sokak által ismert, híres amerikai város Chicago az USA harmadik legnagyobb városa. A város a Nagy-Tavak vidékének közlekedési, pénzügyi, kereskedelmi, oktatási, és kulturális központja.

Chicago Info
Los Angeles
http://www.los-angeles.hu/

California, és az USA nyugati részének legnagyobb városa a messze földön híres Los Angeles, az "Angyalok városa", ipari, kereskedelmi, oktatási, kulturális és tudományos központ.

Los Angeles
Miami, Florida
http://www.miami-florida.hu/

Florida az USA legdélebbi állama, nyugaton a Mexikói-öböl, keleten az Atlanti-óceán, északon Georgia és Alabama állam határolja. Florida nagyrésze mély, alföldi terület, a legmagasabb pontja is alig haladja meg a 100 métert.

Miami, Florida
Honolulu, Hawaii
http://www.honolulu.hu/

Hawaii-t a híres trópusi üdülőparadicsomot, talán senkinek sem kell bemutatni. Amerika és Ázsia között félúton helyezkedik el a Csendes-óceán közepén, alig több mint 1 millió lakossal.

Honolulu, Hawaii
San Diego történelme
http://www.sandiego.hu/tortenelem

Történetét tekintve igen furcsa, és igen kevés városnak van ilyen históriája az Amerikai Egyesült Államokban, mint San Diegonak. Ez a vidék volt ugyanis az, ahol a fehér ember először lépet a mai Kalifornia földjére. Előtte, még mielőtt a spanyolok ideérkeztek volna, a Kumeyaay törzs uralta a vidéket. 1542-ben tette be először a lábát európai erre a vidékre, amikor is Juan Rodríguez Cabrillo, portugál származású, de spanyol zászlajú hajóval elfoglalta a környéket. Később, 1602. november 12-én Don Sebastian Viscaíno, spanyol származású hajós, végig feltérképezte a partvidéket. Szent Didactus napján ért a város területére, amit spanyol nyelven San Diegonak hívnak, és ebből kifolyólag ezt a nevet kapta a környék.

San Diego történelme
San Diego demográfiája
http://www.sandiego.hu/demografia

A város népességét, és nemzeti megoszlását tekintve igen színes képet mutat. Rengeteg fajta etnikum él San Diegoban, de többségben a fehér amerikaiak vannak. Az egyik legjelentősebb kisebbséget a mexikóiak képviselik, valószínűleg a város történelmi múltjából kifolyólag. Élnek még itt portugálok, akik már a település létrehozásától kezdve itt vannak, illetve sokan vándoroltak be Szicíliából olaszok a 19-20. század fordulóján.

San Diego demográfiája
San Diego gazdasága és közlekedése
http://www.sandiego.hu/gazdasag_kozlekedes

A modern ipari ágazatok a legkorszerűbb termékek előállítására koncentrálnak: a repülőgép- és rakétaipara, elektronikus ipara a legkiemelkedőbb. Továbbá a 1990-es évektől fontos szerepet tölt be San Diego életében a turizmus, ami nagyban befolyásolja a gazdasági növekedést.

San Diego gazdasága és közlekedése
San Diego kultúrája és gasztronómiája
http://www.sandiego.hu/kultura_gasztronomia

San Diego városában nemcsak az amerikai, hanem a mexikói és spanyol kulturális emlékek is megfigyelhetők. Ez valószínűleg a terület történetére vezethető vissza, hiszen 1769-ben Pedro Fages alapította a várost, illetve 1821-1848 között mexikói befolyás érvényesült.

San Diego kultúrája és gasztronómiája
Usa utazások
http://www.usa.utazas.hu

USA utazások, online szállásfoglalás USA egész területén ,bérautó, lakóautó, motorkerékpár kölcsönzés. Komplett programok , egyéni utazások, programok szervezése . Kalandozás a Nemzeti parkokban , Hawaii, Honolulu, New York, Niagara, San Francisco, Los Angeles, Miami, Orlando, Florida, LAs Vegas .... www.usautak.hu email: admiraltravel@externet.hu tel. 06 203640160

Usa utazások
New York
http://www.new-york-city.hu

New York állam leghíresebb települése a „Big Apple” (Nagy Alma) azaz New York City. Közel 800 km2-es területével és 20 milliós lakosságszámával az Egyesült Államok legnagyobb, a világ harmadik legnagyobb városa, ugyan nem az USA fővárosa, de sokan a világ fővárosának tartják. Számos nemzetközi szervezet központja található itt, mint például az ENSZ. A város 5 részre tagolódik, ezek Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens és Staten Island. A leghíresebb természetesen Manhattan, óriási felhőkarcolóival, gyönyörű múzeumaival, színházaival, és széles választékú üzleteivel. A szupervárosban való közlekedés taxival javasolt, de busszal, és metróval is egyaránt kedvező és biztonságos.

New York
Utazás Miami városába - Miami Beach, Florida, Miami nevezetességei
http://www.repulojegyutazas.hu/miami-florida-legnepesebb-varosa-miami-beach- ...

Utazás Florida államba, nyaralás Miami városában - Miami Beach, South Beach, Cape Florida, Miami nyaralás, Repülőjegy, Vásárlás, Sztárok (Eva Mendes, Flo Rida, Pitbull), Miami nevezetességei (Korall kastély, Port of Miami, Coconut Grove, Ocean Drive, The Biltmore Hotel), Események, Sport (Miami Heat), Vízum, Tömegközlekedés.

Utazás Miami városába - Miami Beach, Florida, Miami nevezetességei
Amerikai Egyesült Államok Klub
http://amerikaegyesultallamok.network.hu/

Klub jellegű oldal. Képek, videók, beszámolók, tudnivalók és lehetőség a tapaszatlatok megosztására.

Amerikai Egyesült Államok Klub
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
utazas.wyw.hu: WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, utazási portálok, időjárás előrejelzés információk. Útleírások, szálláshelyek, szálláskeresők és repülőjegyek, Last minute utazási ajánlatok.
Gyűjteményünkben 2829 válogatott utazás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 2829 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 25 | Linkre kattintás összesen: 394175