Országok > Anglia > Utazás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országok > Anglia > 6 weboldal. Kategória leírása: Anglia bemutatása, utazási ajánlatok, képek, leírások

Tipp

Anglia.wyw.hu - Még több Anglia...
http://anglia.wyw.hu/

Egyesült Királyság, Autókölcsönzõk, Híres Városok, Hostels, Látványosságok, múzeumok Londonban, Munka az Egyesült Királyság területén, Nyaraljunk az Egyesült Királyságban, Nyelvtanulás, Repterek és légitársaságok, Színház London, Utazási ajánlatok.

Anglia.wyw.hu - Még több Anglia...
Szponzorált linkek
EF - Nyelvtanulás Angliában
http://www.ef.co.hu/master/ils/destinations/uk/

Tanuljon angolt a közkedvelt EF iskoláink egyikében Angliában.

EF - Nyelvtanulás Angliában
London Anglia
http://www.londonanglia.hu

A Temze, amelynek hatalmas tölcsértorkolatában a tengerjárók feljutnak a fővárosig, szerény folyóként kanyarog Glouchestershire dombjaitól London felé. A folyóvölgy zöldellő lankái még a 19. században is kizárólag mezőgazdasági művelés alatt állt, és a modern ipar terjeszkedése ellenére ma is őrzi vidékies hangulatát.

London Anglia
Angol nyelvtanulás Angliában
http://www.sprachcaffe.com/magyar/tanulas_kulfoldon/nyelv_iskolak/anglia.htm

Angol nyelvtanulás Angliában a Sprachcaffe nyelviskoláiban: London, Brighton, Devon. Általános, intenzív és ifjúsági nyelvtanfolyamok, nyelvi táborok. Szállás, szabadidős programok.

Angol nyelvtanulás Angliában
Glasgow
http://www.glasgow.hu/index.php?menu=2&lang=1

Glasgow városa eredetileg egy egyetem köré épült infrastruktúrából alakult ki. A XVIII. Sz.-tól kezdve fontos pontja az Atlanti- Óceán felé irányuló kereskedelemnek. Az ipari forradalom után a település gyors fejlődésnek indult, elsősorban a hajózás és a gépgyártás ágazatai települtek ide.

Glasgow
Egyesült Királyság turisztikai információ
http://www.utazasi.irodak.com/europa/egyesult-kiralysag/

Javasoljuk az Egyesült Királyságba utazó magyar állampolgároknak, hogy belépésükkor rendelkezzenek oda-vissza megváltott (nem nyitott) menetjeggyel, a tartózkodás anyagi fedezetét igazoló elegendő készpénzzel, szükség szerint szállásfoglalással. A látogatás anyagi fedezet meglétét bizonyíthatja az egyesült királyságbeli hozzátartozó vagy ismerős meghívólevele. Gyakran előfordul, hogy a bevándorlási tisztviselő a beléptetést megelőzően felveszi a kapcsolatot a meghívóval, megbizonyosodik a meghívás, a kötelezettségvállalás valódiságáról. Az anyagi fedezetre vonatkozóan napi kvóta nincs, de figyelembe kell venni az utazóknak, hogy az Egyesült Királyságban az árszínvonal igen magas.

Egyesült Királyság turisztikai információ
Angol nyelv -tanfolyam
http://www.amerikaiintezet.hu/nyelvtanfolyam

Végzős vagy, és szeretnél diplomához jutni ? Ha képezni szeretnéd magad, mi segítünk neked. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az amerikaiintézet fontosnak tartja a minőségi nyelvoktatást képzést. Tanulj angolul az Amerikai Intézetben. Mi segítenek azért, hogy minnél jobban megtanuld az angolt. Minőségi oktatásunk a biztosíték arra, hogy az amerikai intézetben valódi nyelvtudást kapsz.

Angol nyelv -tanfolyam
Hirdetések
Oldal leírása
utazas.wyw.hu: WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, utazási portálok, időjárás előrejelzés információk. Útleírások, szálláshelyek, szálláskeresők és repülőjegyek, Last minute utazási ajánlatok.
Gyűjteményünkben 2829 válogatott utazás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 2829 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 25 | Linkre kattintás összesen: 394175