Országok > Franciaország > Párizs > Utazás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országok > Franciaország > Párizs > 14 weboldal. Kategória leírása: Párizs: Utazás, nyaralás, turisztikai látványosságok, információk.
Szponzorált linkek
Párizs utazás, szállás, útikalauz
http://utazas-nyaralas.info/parizs

Párizs részletes útikalauz, hasznos tippek, és tanácsok Párizsba utazóknak. Párizs látnivalóinak, nevezetességeinek, és parkjainak részletes, fényképes bemutatása

Párizs utazás, szállás, útikalauz
Párizs - Utazási tippek, Hasznos információk, Párizsi látnivalók
http://www.repulojegyutazas.hu/parizs-utazasi-tippek-hasznos-informaciok/

Párizs, amelyet a divat és a kultúra fellegvárának is tekintenek, Franciaország fővárosa. Párizs az ország északi részében, a Szajna partján terül el. Napjainkban a város Európa egyik vezető gazdaságává nőtte ki magát. Párizs jelenleg London mellett a turisták által legkedveltebb célállomások egyike. A Párizst felkereső turisták 90%-a tervezi, hogy a közeljövőben ismét visszalátogat a mindig nyüzsgő és folyamatosan változó fővárosba. Párizsi cikkünkben, Párizs nevezetességei (Disneyland, Eiffel-torony, Louvre Múzeum, Notre-Dame, Diadalív) részletes képekkel illusztrált bemutatása mellett, feltüntetjük a nevezetességek nyitvatartási idejét, pontos címét, valamint a felnőtt és gyermek belépőjegy árait.

Párizs - Utazási tippek, Hasznos információk, Párizsi látnivalók
Párizsiszállások.hu
http://www.parizsiszallasok.hu/

Párizsi szállodák, apartmanok, kempingek, diákszállók, kastélyszállók ...

Párizsiszállások.hu
Párizs szállás - párizsi szállodák .hu
http://www.parizsiszallodak.hu

Olcsó szállás Párizsban? Több mint 1300 akciós párizsi szálloda? Párizs szállás? Párizsi hotelek akciós ajánlatai. Ha párizsi szállás, akkor Párizsi Szállodák .hu

Párizs szállás - párizsi szállodák .hu
Párizs Info
http://www.parizsinfo.hu/

Hasznos általános információk Párizsról mindenkinek aki Párizsba utazik.

Párizs Info
Párizsi látnivalók - Versailles-i kastély, Trianon-kastélyok
http://www.repulojegyutazas.hu/versailles-kastely-trianon-kastelyok-parizs-n ...

Párizs nevezetessége a Versailles-i kastély és a Trianon-kastélyok (Kis-Trianon, Nagy-Trianon) képes bemutatása, a nyitvatartási idő, a belépőjegy árak és a látnivalók feltüntetésével. A Párizs városába utazó turisták figyelmét felhívjuk a Paris Pass kártya adta lehetőségekre is, amellyel Párizs nevezetességei és látványosságai teljesen ingyenesen megtekinthetőek.

Párizsi látnivalók - Versailles-i kastély, Trianon-kastélyok
Párizs tudnivalók
http://www.parizsinfo.hu/index.php?menu=18&lang=1

Disneyland: Disneyland Párizstól 32 kilométerre keletre fekszik. Évente kétszer annyian látogatják, mint a Louvre-t. A belépőjegy árában minden benne van, minden játékra korlátlanul fel lehet ülni. A park öt tematikus részlegre oszlik, melyekhez külön éttermek, látnivalók és üzletek tartoznak.

Párizs tudnivalók
Párizs | Párizsi látnivalók
http://www.parizsilatnivalok.hu/

Ezen a lapon olyan információkat, tudnivalókat találnak, amelyek egy párizsi városlátogatás során mindenképpen hasznosak lehetnek. Jó ha tudjuk már az utazás előtt: mikor utazzunk Párizsba, milyen a párizsi időjárás, melyek a legfontosabb párizsi látnivalók, ezeket hogyan tudjuk megközelíteni, milyen a párizsi közlekedés, hogy tervezzük meg a néhány eltöltött napot, hogy tartanak nyitva a párizsi múzeumok.

Párizs | Párizsi látnivalók
Párizs látnivalói fényképeken
http://parizs.utazni.info

Franciaország fővárosa, a fények és a divat városa rengeteg fényképen.

Párizs látnivalói fényképeken
Párizs fórum
http://forum.utazas.hu/franciaorszag/44-parizs.html

Az Utazás Fórum Párizzsal foglalkozó témája, utazási és szállás kérdésekben, látnivalókról. Kérdések és válaszok Párizsról.

Párizs fórum
Párizsi Disneyland Park - Szállás, belépőjegy, megközelítés, képek
http://www.repulojegyutazas.hu/parizsi-disneyland-park-parizs-nevezetessegei/

A Párizs belvárosától kb. 32 km-re található, 2 nagy komplexumból (Disneyland Park, Walt Disney Studios Park) álló Disneyland, jelenleg Európa leglátogatottabb és legnagyobb (19 km2) vidámparkja, amelyben 48 játék található, 5 világra (Adventureland, Frontierland, Discoveryland, Fantasyland, Main Street U.S.A) felosztva. A parkban sétáló Walt Disney figurákon kívül, találkozhatunk többek között a Karib-tenger kalózai alakjaival, felülhetünk az Indiana Jones filmjéből megismert hullámvasútra, betekinthetünk Csipkerózsika kastélyába, a Walt Disney Studios Parkjában, pedig a mozifilmek kulisszatitkait ismerhetjük meg. A Disneyland Park még tartalmaz a szállodákon kívül egy golf pályát, és egy szórakoztató negyedet, ahol számos étterem, bár, és üzlet megtalálható.

Párizsi Disneyland Park - Szállás, belépőjegy, megközelítés, képek
Párizs nevezetességei - Eiffel-torony, Louvre Múzeum, Notre-Dame
http://www.repulojegyutazas.hu/eiffel-torony-notre-dame-louvre-muzeum-diadal ...

Párizs jelenleg London mellett a turisták által legkedveltebb célállomások egyike. A Párizst felkereső turisták 90%-a tervezi, hogy a közeljövőben ismét visszalátogat a mindig nyüzsgő és folyamatosan változó fővárosba. Párizsi cikkünkben, Párizs nevezetességei (Eiffel-torony, Louvre Múzeum, Notre-Dame, Diadalív) részletes képekkel illusztrált bemutatása mellett, feltüntetjük a nevezetességek nyitvatartási idejét, pontos címét, valamint a felnőtt és gyermek belépőjegy árait.

Párizs nevezetességei - Eiffel-torony, Louvre Múzeum, Notre-Dame
Párizs tömegközlekedés
http://tickair.hu/parizs-tomegkozlekedes/

Párizs tömegközlekedése nagyon átfogó! Ha szeretne az utazása előtt minden hasznos információt megtudni, ezen az oldalon elolvashatja!

Párizs tömegközlekedés
Párizs látnivalók
http://tickair.hu/parizs-latnivalok/

Párizs látnivalók oldalunkon nem csak olyan híres nevezetességekről írunk, mint az Eiffel torony, vagy a Louvre. Itt olyan nagyszerű látványosságokról is olvashat, mint a Musée de l’Armée, vagy a Défense negyed.

Párizs látnivalók
Hirdetések
Oldal leírása
utazas.wyw.hu: WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, utazási portálok, időjárás előrejelzés információk. Útleírások, szálláshelyek, szálláskeresők és repülőjegyek, Last minute utazási ajánlatok.
Gyűjteményünkben 3007 válogatott utazás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 3007 | Várakozó linkek: 15 | Ajánlott linkek: 25 | Linkre kattintás összesen: 412299