Országok > Kuba > Utazás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országok > Kuba > 1 weboldal. Kategória leírása:

Tipp

Kuba - utazás, nyaralás, szállás, búvárkodás, Kubában
http://kuba.wyw.hu/

Wyw tematikus linkgyűjtemény Kuba témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: [Általános információk] [Búvárkodás Kubában] [Esküvő, nászút] [Fakultatív programok] [Hírek, újság, rádió, televízió] [Képgalériák, videók] [Közlekedés, autóbérlés] [Kuba történelme] [Kubai hotelek] [Kubai szivar] [Last minute ajánlatok] [Repülőjegy foglalás] [Sport] [Szerkesztői ajánló] [Térképek, útvonaltervezés] [Utazási ajánlatok] [WYW katalógusok] [Zene, tánc] ...

Kuba - utazás, nyaralás, szállás, búvárkodás, Kubában
Szponzorált linkek
Kuba | Utazás, időjárás, látnivalók
https://smartlinetravel.hu/kuba

Kuba turizmusára az elbűvölő trópusi tengerpartok mellett a koloniális városok, autómatuzsálemek, a világ legjobb minőségű szivarjai, a rum és a salsa jellemző. A Karib-térség legnagyobb szigetének legfőbb vonzereje az egész évben 24-29 °C-os tiszta vizű tenger gyönyörű korallszirtekkel és zátonyokkal, így nem csak a strandolás, hanem a búvárkodás számára is optimálisak a feltételek. A legnépszerűbb nyaralóhely kétségkívül a csodaszép fehér homokos partokkal szegélyezett Varadero, de ott tartozkodásunk alatt mindenképp érdemes felfedeznünk Kuba igazi arcát, melyhez a legjobb lehetőséget természetesen a főváros Havanna nyújtja.

Kuba | Utazás, időjárás, látnivalók
Hirdetések
Oldal leírása
utazas.wyw.hu: WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, utazási portálok, időjárás előrejelzés információk. Útleírások, szálláshelyek, szálláskeresők és repülőjegyek, Last minute utazási ajánlatok.
Gyűjteményünkben 2829 válogatott utazás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 2829 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 25 | Linkre kattintás összesen: 394175