Országok > Törökország > Utazás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Országok > Törökország > 10 weboldal. Kategória leírása: Törökország
Szponzorált linkek
Torokorszagiutazas.hu - Utazás Törökországba
http://www.torokorszagiutazas.hu/

www.torokorszagiutazas.hu - Törökországi utazásportálunkon szállások, hotelek, fapados repülőjegyek, törökországi időjárás, térkép található. A sok utazási és nyaralási kínálat mellett látnivalók, lastminute ajánlatok, repjegy, fotók, olcsó programlehetőségek, busz és autóbérlés igényelhető...

Torokorszagiutazas.hu - Utazás Törökországba
Antalya - a török riviéra gyöngyszeme
http://www.antalya.hu

Antalya - a török riviéra gyöngyszeme -Hasznos információk a török riviéráról és Antalyáról. Tippek az utazáshoz, illetve a szokásokról. Török ételek és italok jellegzetességei. Szálláshelyek és a török fürdők.

Antalya - a török riviéra gyöngyszeme
Általános info
http://www.isztambul.org/

Isztambul népszerű turisztikai célpont, látványosságai és kulturális adottságai elvarázsolják az idelátogatókat. Az oldalaon leírásokat talál a Isztambul történelméről, látnivalóiról, gasztronómiai szokásairól és jeles ünnepségeiről, valamint kultúrális adottságairól.

Általános info
Isztambul Info
http://www.isztambul.com

Törökország történelmét, múltbeli és jelenkori létét is erősen befolyásolta, hogy mindig egyfajta hidat képezett a Kelet és ezzel együtt Ázsia, valamint a Nyugat, vagyis Európa között.

Isztambul Info
Törökországi nyaralás, törökországi Riviéra utazás
http://torokorszaginyaralas.info

Tematikus törökországi utazási ajánlatok, all inclusive ellátással. Folyamatosan frissített nyaralások, utazási ajánlatok Török riviérára.

Törökországi nyaralás, törökországi Riviéra utazás
Törökországi utazás
http://www.torok-utazas.hu/

Török szállások, programok, látnivalók. Minden, ami Törökország. Törökország évről évre egyre népszerűbb az utazni vágyók körében. Varázsa abban rejlik, hogy az oda utazó turisták szolgáltatások széles skálájából választhatnak.

Törökországi utazás
Ankarai szállodák és apartamanok
http://booking.ankara-hotel-guide.com/hotelek/ankara/osszes-szallashely.hu.html

Keressen és foglalja le on-line a kiválasztott szálláshelyet Ankarában, Isztambulban vagy akár Törökország egész területén! Használja szálláskeresőnket, amely az egyik legszélesebb választékát kínálja a törökországi fővárosi és vidéki hoteleknek, panzióknak, apartmanoknak.

Ankarai szállodák és apartamanok
Ankara képek
http://www.ankara.hu/

Ankara csodálatos város, gyönyörű tájakkal, remek sportolási lehetőségekkel, finom ételekkel és a híres török vendégszeretettel várja minden kedves látogatóját.

Ankara képek
Ankara, Törökország - látnivalók
http://www.ankara.hu/index.php?menu=7&lang=1

Ankara történelmi városrészének jellegzetességei közés soroljuk a római és oszmán török stílusú épületeket és a szűk utcákat. A leghíresebb turistalátványosságok a bizánci fellegvár, a Hisar, az Anatóliai Civilizáció Múzeuma és az Atatürk Mauzóleum, mely Mustafa Kemal Atatürk, a köztársaság alapítója, első elnöke és legnagyobb reformere mauzóleuma. 1953-ban fejezték be, stílusában modern és ókori elemek keverednek. A szomszédos múzeumban megtalálhatóak Atatürk emlékei: levelei, személyes tárgyai, fényképei, valamint az államelnök viaszszobra is. A mauzóleum minden nap nyitva tart, a múzeum hétfő kivételével minden nap. A város római kori negyedében ókori emlékeket találunk.

Ankara, Törökország - látnivalók
Isztambul látnivalói képekben
http://isztambul.utazni.info

Mesebeli török nagyváros a Boszporusz két partján, Európa és Ázsia határán - Képek Isztambulról

Isztambul látnivalói képekben
Hirdetések
Oldal leírása
utazas.wyw.hu: WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, utazási portálok, időjárás előrejelzés információk. Útleírások, szálláshelyek, szálláskeresők és repülőjegyek, Last minute utazási ajánlatok.
Gyűjteményünkben 2829 válogatott utazás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 2829 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 25 | Linkre kattintás összesen: 394175