Kalandtúrák > Utazás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Kalandtúrák > 10 weboldal. Kategória leírása: Kalandtúrák
Szponzorált linkek
Vagabond Szolgáltató és Kalandiroda
http://kalandiroda.hu/

Cégünk a hegyi túrákat szervez azoknak, akik többre vágynak egy sima trekkingnél, de eddig nem volt bátorságuk és felszerelésük egy via ferrata vagy hegymászó túrának nekivágni. Velünk eljuthatsz a Dolomitok titokzatos és hatalmas sziklafalaira az úgynevezett via ferrátákon keresztül és 3200 méter magas hegyeket mászhatsz meg, Ausztria tetejére a Grossglocknerre vagy akár egy könnyebb szurdoktúrára a Szlovák Paradicsomban.

Vagabond Szolgáltató és Kalandiroda
Csapatépítés Egerben- Kalndtúrák, Outdoor és csapatépítő tréningek
http://www.csapatepites-egerben.hu

Az indoor tréningeket elsősorban kalandtúrákkal és más outdoor elemekkel bővítettük a hatékonyság növelése érdekében. Eger és környéke ehhez kitűnő környzetet biztosít.

Csapatépítés Egerben- Kalndtúrák, Outdoor és csapatépítő tréningek
Túlélés honlapja
http://www.tuleles.atw.hu

Honlapunkon reményeink szerint minden érdeklődő megtalálja a saját érdeklődésének megfelelő programokat. Választhatsz hazai, külföldi túrák között, de ajánlunk fegyveres játékokat is (Airsoft, Lesertag). Várjuk jelentkezéseteket.

Túlélés honlapja
Dél-Olasz Vulkántúra a Barakával (élménybeszámoló)
http://www.paplaszlo.com/utazas.html

Sajnos a Stromboli lávafotózás nem jött igazán össze, mert a vulkán úgy gondolta nem mutatja meg nekünk a parazsat. Viszont láttuk Nápolyt, felmásztunk a Vezúv kráterperemére, fürödtünk éjjel a tengerben, megmásztuk a félelmetes Etnát, szagoltuk a kénes gőzöket Vulcanon, úsztunk át sötét barlangon, küzdöttünk az ár ellen jéghideg patakban, és csöveztünk Stromboli tengerpartján.

Dél-Olasz Vulkántúra a Barakával (élménybeszámoló)
Kutyaszán kalandtúrák
http://www.kutyaszan.hu/

Kalandozzon velünk kutyaszánon Magyarország és Erdély havas tájain! Kutyaszán túra ajánlatunk mellett a honlapon rengeteg információ található a kutyaszánról mint sportról és életformáról, a szánhúzó kutya kiválasztásától a felszerelésekig sok mindenről lehet olvasni. A fotótárban pedig jónéhány szép fotó található a sporttal,túrákkal, kutyákkal kapcsolatban.

Kutyaszán kalandtúrák
Kalandos kerékpártúrák magyarországon és a közeli országokban
http://www.kerekparosvilag.hu/index.php?page=turaleiras

Magyarországi és külföldi kerékpártúrák leírása, térképen követhető útvonallal. Segítség kezdő kerékpártúrázóknak az elindulásban, felkészülésben. A felszereléstől az út megszervezéséig találsz információt. Adok-veszek, és túratársat keresek rovat. Fényképek!

Kalandos kerékpártúrák magyarországon és a közeli országokban
Garda Túra
http://rangerklub.hu/?page=meetings

2010. augusztus 19 - 22. között szervezzük Olaszországba, a Garda Tó mellé a Rangerklub nyári találkozóját. Természetesen más típussal rendelkező autósokat is szívesen látunk. A Garda-tó az egyik legnépszerűbb úti cél Észak-Olaszországban. Ez nem is csoda, hiszen vize kellemes, partját rengeteg strand, szálloda, és kemping határolja, valamint a Gardaland Vidámpark. Itt a család minden tagja talál majd elfoglaltságot.

Garda Túra
Csapatépítő tréning, családi nap, outdoor rendezvényszervezés
http://www.toprendezveny.hu/szolgaltatas.html

Cégünk fő tevékenysége a magas színvonalú, profi rendezvényszervezés Budapesten és az ország egész területén. Nagyon sok okból szervezhetünk rendezvényeket, kezdve a szakmai tanfolyamokkal, bemutatókkal, a konferenciákon, szimpóziumokon át a partnertalálkozókig, családi napokig, csapatépítő tréningekig. Abban viszont minen rendezvény azonos, hogy igen körültekintő szervezést, nagy odafigyelést és szakmai munkát követelnek.

Csapatépítő tréning, családi nap, outdoor rendezvényszervezés
Túrafelszerelés - Mormota túrabolt
http://www.mormota.eu

Mormota túrabolt túrafelszerelések hatalmas választékával. A mormota webáruházban minden professzionális eszközt megtalál, amire a túrázás során szüksége lehet. Akár egy egyszerű túrára készül vagy egy komolyabb teljesítménytúrára, a mormota túraboltban minden bizonnyal megtalálja majd a szükséges felszereléseket. Túracipők, túrazoknik, bélelt kabátok, kesztyűk, túranadrágok és sok más egyéb. Legyen szó egyszerű kempingezésről vagy éppen hegymászásról a mormotánál kapható felszereléseknek hála élmény lesz a túrázás.

Túrafelszerelés - Mormota túrabolt
Trekhunt: az aktív pihenés híveinek
https://www.trekhunt.com/hu

Trekhunt, a kirándulók és kalandorok globális keresőmotorja. Több, mint 1000 kaland 80 országból egy helyen. Hasonlítsd össze a szolgáltatók ajánlatait és foglalj online, bankkártyaadatok megadása nélkül. Célunk, hogy segítsünk mindenkinek a világon, hogy megtalálja a maga számára megfelelő aktív kikapcsolódást.

Trekhunt: az aktív pihenés híveinek
Hirdetések
Oldal leírása
utazas.wyw.hu: WYW Utazás katalógus. Utazási irodák, utazási portálok, időjárás előrejelzés információk. Útleírások, szálláshelyek, szálláskeresők és repülőjegyek, Last minute utazási ajánlatok.
Gyűjteményünkben 2830 válogatott utazás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 2830 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 25 | Linkre kattintás összesen: 394818